Izgradnja parkirališta u sklopu građevine za sport i rekreaciju Hrvatskog nogometnog kluba Grabovac

Poštovani mještani Općine Čeminac,

dana 20. rujna 2018. godine, Općina Čeminac i tvrtka UTVRDA d.o.o. sklopile su Ugovor o izvođenju radova na izgradnji parkirališta u sklopu građevine za sport i rekreaciju Hrvatskog nogometnog kluba Grabovac. Ugovor je sklopljen temeljem provedenog postupka bagatelne nabave za predmet nabave Parkiralište - građevina za sport i rekreaciju, a radovi će započeti po potpisu ovog ugovora i uvođenja u posao od strane Općine Čeminac te će biti završeni do 31. prosinca 2018. godine.

Parkiralište će biti izgrađeno prema osnovnom glavnom projektu i projektima izmjene i dopune te ispunjava sve standarde, normative i urbanističko-tehničke uvjete za planiranje mreže sportskih objekata, a glavni je projekt usklađen s Prostornim planom uređenja Općine Čeminac. Realizacijom ove investicije vrijedne 370.687,50 kuna, bit će izgrađeno 39 parkirališnih mjesta te će se na taj način svim našim sumještanima koji žele sudjelovati na događanjima na nogometnom igralištu u Grabovcu, osigurati primjeren prostor za parkiranje automobila.

Uz sva dosadašnja kapitalna ulaganja te uz visokovrijedne donacije i financijska sredstva za opremanje, građevinu za sport i rekreaciju Hrvatskog nogometnog kluba Grabovac podigli smo na višu razinu te se njome može ponositi svaki naš sumještanin. Sva daljnja ulaganja, poput izgradnje parkirališta, samo su dokaz kako Općina Čeminac redovno ulaže u održavanje i opremanje svih svojih sportskih terena.

Razlog tome nije samo proširenje infrastrukturne ponude, nego na taj način nastojimo poticati i razvoj sporta u našoj lokalnoj zajednici te pozvati sve naše sumještane na aktivno sudjelovanje u događanjima koji se u našoj Općini organiziraju. 

 

Vaš načelnik,

dr. Zlatko Pinjuh, spec.hitne medicine

              

 


Provođenje mjera i aktivnosti upravljanje krizom koja je nastala korona virusom Covid 19.

 

  OPĆINA ČEMINAC

Ulica Matije Gupca 1
31325 Čeminac 


NAČELNIK OPĆINE

Dr.ZLATKO PINJUH spec. hitne medicine


ZAMJENICA OPĆINSKOG NAČELNIKA

ANUŠA REŠETAR dipl. oec


   (031) 756 - 543

opcina@ceminac.hr

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:
PONEDJELJAK - PETAK. 07:00 - 15:00  

 

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
E-RAČUNA:

 eracun@ceminac.hr

KARTA OPĆINE ČEMINAC

Prikaz veće karte >>


PRISTUPAČNOST
Za čitanje teksta web stranice naglas na Hrvatskom jeziku koristite Microsoft Edge preglednik