Dana 10. svibnja 2023. godine održana je edukacija o odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama i edukacija koja se odnosi na prevenciju kaznenih djela protiv imovine za sve žene zaposlene u sklopu projekta Zaželi – Program zapošljavanja žena – FAZA III.

Edukaciju su proveli policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Policijske postaje Beli Manastir Žarko Jurak i policijski službenik za prevenciju Marin Bošnjak.

Cilj edukacije je povećanje svijesti svih sudionika u prometu, a naročito vozača bicikla o nužnosti poštivanja prometnih propisa te prihvaćanja pravilnog ponašanja u prometu radi smanjenja broja najtežih prekršaja koji izravno dovode u opasnost vozače i druge sudionike u prometu.

Također, ženama su dani savjeti kako da one same, kao i njihovi krajnji korisnici, ne postanu žrtve imovinskih kaznenih djela (krađa, teških krađa i prijevara) te je naglasak stavljen na sprječavanje prijevara na štetu starijih osoba (puštanje nepoznatih osoba u dom, lažno predstavljanje s ciljem provjere navodnih krivotvorenih novčanica i dr.).

 

 

Popis stanovništva 2021

Provođenje mjera i aktivnosti upravljanje krizom koja je nastala korona virusom Covid 19.

 

  OPĆINA ČEMINAC

Ulica Matije Gupca 1
31325 Čeminac 


           

 


  (031) 304 - 327

opcina@ceminac.hr

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:
PONEDJELJAK - PETAK. 07:00 - 15:00  

 

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
E-RAČUNA:

 eracun@ceminac.hr

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
PISMENA :

 pisarnica@ceminac.hr

 

KARTA OPĆINE ČEMINAC

Prikaz veće karte >>


PRISTUPAČNOST
Za čitanje teksta web stranice naglas na Hrvatskom jeziku koristite Microsoft Edge preglednik