Zaželi – Program zapošljavanja žena – FAZA III

Potpisivanje Ugovora o radu

 

Dana 4. svibnja 2023. godine 25 pripadnica ciljane skupine, žena s područja Općine Čeminac sklopilo je ugovore o radu za rad u sklopu Projekta ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – FAZA III, “Zaželi bezbrižnu starost“ za radno mjesto radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/li osobama u nepovoljnijem položaju i/ili osobama sa invaliditetom.

Zapošljavanje žena pripadnica ranjivih skupina u periodu do 6 mjeseca svojim radom i aktivnostima će poboljšati kvalitetu života krajnjim korisnicima, pružajući im primjerice pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova korisnika, pomoć u socijalnoj integraciji, posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, namirnica, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnja i pomoć u raznim društvenim aktivnostima, i drugi poslovi vezani uz skrb starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju.

Žene će započeti s radom 8. svibnja 2023. godine te će svaka zaposlena žena pružati potporu i podršku za najmanje šest krajnjih korisnika s područja Općine Čeminac.

 

Popis stanovništva 2021

Provođenje mjera i aktivnosti upravljanje krizom koja je nastala korona virusom Covid 19.

 

  OPĆINA ČEMINAC

Ulica Matije Gupca 1
31325 Čeminac 


           

 


  (031) 304 - 327

opcina@ceminac.hr

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:
PONEDJELJAK - PETAK. 07:00 - 15:00  

 

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
E-RAČUNA:

 eracun@ceminac.hr

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
PISMENA :

 pisarnica@ceminac.hr

 

KARTA OPĆINE ČEMINAC

Prikaz veće karte >>


PRISTUPAČNOST
Za čitanje teksta web stranice naglas na Hrvatskom jeziku koristite Microsoft Edge preglednik