Obavijest

Obavještavaju se poljoprivrednici s područja Općine Čeminac kako je Osječko – Baranjska županija zaključila ugovore o poslovnoj suradnji sa Zagrebačkom bankom za kreditiranje sjetve i stočarske proizvodnje i Slatinskom bankom za kreditiranje proljetne i jesenske sjetve te investicijske kredite za financiranje EU projekata poljoprivrednika na području Osječko – baranjske županije.

Slijedom navedenoga, Osječko – baranjska županija je objavila sljedeće javne pozive:

  • Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kreditiranje sjetve i stočarske proizvodnje na području Osječko – baranjske županije,

  • Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kreditiranje proljetne i jesenske sjetve na području Osječko – baranjske županije i

  • Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za investicijske kredite za financiranje EU projekata poljoprivrednika na području Osječko – baranjske županije.

Kamate za kreditiranje proljetne i jesenske sjetve, Osječko – baranjska županija će sufinancirati sa 3 (tri) posto dok će kamate za kreditiranje proljetne i jesenske sjetve te investicijske kredite za financiranje EU projekta poljoprivrednika sufinancirati sa 2 (dva) posto. Javni pozivi su otvoren do iskorištenja sredstava osiguranih u Proračunu Osječko – baranjske županije za predmetnu namjenu.

Sve dodatne informacije, obrasce zahtjeva i obrasce potrebnih izjava mogu se dobiti u Upravnom odjelu za poljoprivredu i ruralni razvoj Osječko – baranjske županije, Županijska 4, Osijek, kao i putem linka https://www.obz.hr/index.php/krediti-u-poljoprivredi.

Zahtjevi s propisanom dokumentacijom predaju se u 2 (dva) primjerka osobno ili poštom na adresu: Osječko – baranjska županija, Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj putem Pisarnice, Županijska 4, 31000 Osijek.

 

Popis stanovništva 2021

Provođenje mjera i aktivnosti upravljanje krizom koja je nastala korona virusom Covid 19.

 

  OPĆINA ČEMINAC

Ulica Matije Gupca 1
31325 Čeminac 


           

 


  (031) 304 - 327

opcina@ceminac.hr

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:
PONEDJELJAK - PETAK. 07:00 - 15:00  

 

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
E-RAČUNA:

 eracun@ceminac.hr

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
PISMENA :

 pisarnica@ceminac.hr

 

KARTA OPĆINE ČEMINAC

Prikaz veće karte >>


PRISTUPAČNOST
Za čitanje teksta web stranice naglas na Hrvatskom jeziku koristite Microsoft Edge preglednik