Prva sjednica Stožera civilne zaštite Općine Čeminac

Dana 09. studenog 2022. godine, u prostorijama Općine Čeminac, održana je prva sjednica Stožera civilne zaštite Općine Čeminac pod predsjedanjem načelnika stožera Jasmina Hadžića. Sjednici su prisustvovali: Jasmin Hadžić (načelnik stožera), Igor Štrok (zamjenik načelnika stožera), Goran Bartolić (predstavnik Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Belog Manastira), Josip Diklić (predstavnik Hrvatske gorske službe spašavanja, Stanice Osijek), Dubravko Nikolić (predstavnik PU Osiječko – baranjske, PP Beli Manastir), Davor Gotal (predstavnik komunalne tvrtke „Baranjski vodovod d.o.o.“), Nataša Džankić (predstavnica Općine Čeminac, viši stručni suradnik – poljoprivredni redar), Ivana Viljevac (predstavnica Općine Čeminac, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Čeminac) i Silvana Pirić (voditeljica Službe za prevenciju i pripravnost u područnom uredu Civilne zaštite Osijek).

U uvodnom dijelu sjednice načelnik stožera Jasmin Hadžić pozdravio je sve nazočne i zahvalio im se na dolasku i suradnji. Glavna tema sjednice stožera bila je priprema za nadolazeće nepovoljne (zimske) vremenske uvijete. Načelnik stožera upoznao je članove sa Planom zimske službe za 2022./2023. godinu te s dosadašnjim radom Stožera i Postrojbom Civilne zaštite.

Na sjednici je prisustvovala i Silvana Pirić, voditeljica Službe za prevenciju i pripravnost u područnom uredu Civilne zaštite Osijek, koja je dala stručne smjernice za rad Stožera civilne zaštite.

U završnom dijelu sjednice nazočnima se obratio i zamjenik načelnika Stožera civilne zaštite Igor Štrok koji se zahvalio svim prisutnima na odazivu i suradnji te napomenuo kako je svima u interesu da se Civilna zaštita na području Općine Čeminac dovede na zdrave noge te da se počne raditi prema svim zakonskim odredbama.

 

Popis stanovništva 2021

Provođenje mjera i aktivnosti upravljanje krizom koja je nastala korona virusom Covid 19.

 

  OPĆINA ČEMINAC

Ulica Matije Gupca 1
31325 Čeminac 


           

 


  (031) 304 - 327

opcina@ceminac.hr

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:
PONEDJELJAK - PETAK. 07:00 - 15:00  

 

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
E-RAČUNA:

 eracun@ceminac.hr

KARTA OPĆINE ČEMINAC

Prikaz veće karte >>


PRISTUPAČNOST
Za čitanje teksta web stranice naglas na Hrvatskom jeziku koristite Microsoft Edge preglednik