Svečano obilježen Dan Općine Čeminac

Poštovani mještani Općine Čeminac,

dana 27. svibnja 2017. godine svečano je obilježen Dan Općine Čeminac.

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na svim spomen obilježjima poginulim braniteljima na području Općine Čeminac, zamjenica načelnika gospođa Anuša Rešetar, dipl.oec., predsjednik Općinskog vijeća Općine Čeminac, Mario Kralj te članovi Općinskog vijeća Općine Čeminac, sa suradnicima i mještanima Općine Čeminac nastavili su s programom obilježavanja 24. godišnjice osnutka Općine Čeminac, odnosno Dana Općine Čeminac.

Program proslave se nastavio povorkom konjskih zaprega, a koja je u organizaciji Konjičkog kluba Dorat iz Čeminca krenula s nogometnog igrališta NK Mladosti Čeminac te se nakon obilaska naselja zaustavila u centru Čeminca. 

U organizaciji lovačkih i ribolovnih društava, u centru Čeminca je održano prigodno kuhanje čobanca, a za sve okupljene mještane i posjetitelje Općine Čeminac osigurana je konzumacija pečene janjetine, prasetine i kuhanog čobanca. Proslavu je upotpunio bogat glazbeno - scenski program te su tako sve goste zabavljali Tamburaški sastav 'Širok Šor' iz Slavonskog Broda i članovi KUD-a 'Golubica' iz Grabovca. 

Na obilježavanju ovog važnog datuma, okupio se velik broj naših sumještana, gostiju iz susjednih općina te grada Osijeka i šire (prema procjeni sigurnosnih službi, bilo je više od 5500 gostiju). Uz koncert grupe Colonia i veličanstveni vatromet, proslava se nastavila dugo u noć. 

Kao načelniku Općine Čeminac i Vašem sumještaninu, bila mi je izuzetna čast čestitati Vam Dan Općine Čeminac te mi je posebno drago što smo uz Vašu podršku uspjeli organizirati ovako veliku proslavu o kojoj iz svih dijelova Baranje i šire, pristižu pozitivni dojmovi i pohvale.

Na fotografijama koje slijede, donosimo Vam djelić atmosfere sa proslave Dana Općine Čeminac.

 

S poštovanjem,

Vaš načelnik,

dr. Zlatko Pinjuh, spec.hitne medicine

1doc

2doc

3doc

4doc

5doc

6doc

7doc

8doc

9doc

10doc

11doc

12doc

13doc

14doc

15doc

16doc

17doc

18doc

19doc

20doc

21doc

22doc

23doc

24doc

25doc

26doc

 


 OPĆINA ČEMINAC

Ulica Matije Gupca 1
31325 Čeminac NAČELNIK OPĆINE

Dr.ZLATKO PINJUH spec. hitne medicine


ZAMJENICA OPĆINSKOG NAČELNIKA

ANUŠA REŠETAR dipl. oec


   (031) 756 - 543

opcina@ceminac.hr

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:
PONEDJELJAK - PETAK. 07:00 - 15:00  

 

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
E-RAČUNA:

 eracun@ceminac.hr

KARTA OPĆINE ČEMINAC

Prikaz veće karte >>