Društveni dom u Novom Čemincu svečano pušten u funkciju

Poštovani mještani Općine Čeminac,

izuzetna mi je čast obavijestiti Vas kako je dana 21. travnja 2017. godine, Društveni dom u Novom Čemincu svečano pušten u funkciju. Prošireni i potpuno rekonstruirani objekt sada sadrži kuhinju i sanitarni čvor, kao i pripadajuće parkiralište u neposrednoj blizini.

Svečanom puštanju Društvenog doma u funkciju, nazočili su članovi Općinskog vijeća, zamjenica načelnika, gospođa Anuša Rešetar, dipl.oec., djelatnici Općine Čeminac te svi mještani Općine Čeminac koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj važan za sve nas, a ponajviše za mještane Novog Čeminca. Vrpcu su prerezali naši najmlađi sumještani Martina Bertalan, Marina Kupina i Lana Murk, a uz prigodni domjenak, veličanstveni vatromet i tamburaški sastav Melem, svečanost se nastavila dugo u noć. 

Dom u Novom Čemincu je svih ovih godina bio neodržavani prostor kojem je nedostajala kuhinja i sanitarni čvor. Zahvaljujući Vama, Vašoj podršci i ukazanom povjerenju, uspjeli smo u realizaciji projekta dogradnje i potpune rekonstrukcije Doma te on sada čini prostor koji će na primjeren način služiti svima koji ga budu koristili. 

 

S poštovanjem,

Vaš načelnik,

dr. Zlatko Pinjuh, spec.hitne medicine

1onc

2onc

3onc

4onc

5onc

6onc

7onc

8onc

9onc

10onc

 


 

  OPĆINA ČEMINAC

Ulica Matije Gupca 1
31325 Čeminac 


NAČELNIK OPĆINE

Dr.ZLATKO PINJUH spec. hitne medicine


ZAMJENICA OPĆINSKOG NAČELNIKA

ANUŠA REŠETAR dipl. oec


   (031) 756 - 543

opcina@ceminac.hr

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:
PONEDJELJAK - PETAK. 07:00 - 15:00  

 

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
E-RAČUNA:

 eracun@ceminac.hr

KARTA OPĆINE ČEMINAC

Prikaz veće karte >>