S Osječko-baranjskom županijom potpisan ugovor o sufinanciranju izrade Strategije razvoja Općine Čeminac i opremanje dječjih igrališta u Općini Čeminac

Poštovani mještani Općine Čeminac,

dana 18. travnja 2017. godine, Općina Čeminac je s Osječko - baranjskom županijom potpisala ugovor o sufinanciranju izrade Strategije razvoja Općine Čeminac te opremanja dječjih igrališta u Općini Čeminac.

Strategija razvoja Općine Čeminac za razdoblje od 2017. do 2020. godine je dokument od velike važnosti za našu Općinu, budući on predstavlja temeljni strateški dokument koji će služiti kao vodič i okvir u procesu razvoja naše Općine, a njegova će struktura biti prilagođena zahtjevima pojedinih ministarstava te nacionalnih i europskih fondova. Izrada Strategije razvoja Općine Čeminac je u završnoj fazi, a prema potpisanim ugovoru će biti financirana iz sredstava Proračuna Osječko - baranjske županije u iznosu od 25.000,00 kuna.

Za opremanje dječjih igrališta u Općini Čeminac, Osječko - baranjska županija je odobrila potporu u iznosu od 50.000,00 kuna. Realizacijom ovog projekta, unaprijedit ćemo društvenu infrastrukturu naše Općine te ćemo za svu djecu sadašnjih i budućih naraštaja unaprijediti kulturni i športski život.

Izuzetno sam ponosan što osobe koje danas vode Općinu Čeminac, svoje ideje i ciljeve usmjeravaju k napretku cijele lokalne zajednice te u suradnji s djelatnicima Općine Čeminac potiču ulaganja u proširenje općinske infrastrukture i njezino održavanje. Današnji ugovor s Osječko - baranjskom županijom, uz odgovarajuće odobrenje ovlaštene osobe, potpisala je djelatnica Općine Čeminac s certifikatom za upravljanje projektima u EU fondovima, Ardiana Vrtarić, mag.math.

 

S poštovanjem

Vaš načelnik, 

dr. Zlatko Pinjuh, spec.hitne medicine

1ugob

2ugob

3ugob


 

  OPĆINA ČEMINAC

Ulica Matije Gupca 1
31325 Čeminac 


NAČELNIK OPĆINE

Dr.ZLATKO PINJUH spec. hitne medicine


ZAMJENICA OPĆINSKOG NAČELNIKA

ANUŠA REŠETAR dipl. oec


   (031) 756 - 543

opcina@ceminac.hr

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:
PONEDJELJAK - PETAK. 07:00 - 15:00  

 

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
E-RAČUNA:

 eracun@ceminac.hr

KARTA OPĆINE ČEMINAC

Prikaz veće karte >>