Poziv na javni uvid u ispravljeni Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Čeminac

Sukladno članku 29. stavak 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN br. 20/18), Općina Čeminac objavljuje:

POZIV NA JAVNI UVID

„ u ispravljeni Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Čeminac“

Pozivaju se zainteresirane osobe na Javni uvid u ispravljeni Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Čeminac.

Uvid u Prijedlog Programa raspolaganja, s popratnom dokumentacijom, može se izvršiti od 30. listopada 2018. do 13. studenoga 2018. godine radnim danom od 9.00 do 14.00 sati u prostorijama Općine Čeminac, Matije Gupca 1.

Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na Prijedlog Programa najkasnije do isteka javnog uvida. O svim prigovorima odlučivat će Općinsko vijeće Općine Čeminac u roku od 30 dana.

Prigovori na Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Čeminac moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime, i adresu podnositelja, te se dostavljaju na adresu Općine Čeminac, Matije Gupca 1, 31325 Čeminac, zaključno sa 13. studenoga 2018. godine u 14,00 sati.

 

Priloženi dokumenti:

 

 


Provođenje mjera i aktivnosti upravljanje krizom koja je nastala korona virusom Covid 19.

 

  OPĆINA ČEMINAC

Ulica Matije Gupca 1
31325 Čeminac 


NAČELNIK OPĆINE

Dr.ZLATKO PINJUH spec. hitne medicine


ZAMJENICA OPĆINSKOG NAČELNIKA

ANUŠA REŠETAR dipl. oec


   (031) 756 - 543

opcina@ceminac.hr

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:
PONEDJELJAK - PETAK. 07:00 - 15:00  

 

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
E-RAČUNA:

 eracun@ceminac.hr

KARTA OPĆINE ČEMINAC

Prikaz veće karte >>


PRISTUPAČNOST
Za čitanje teksta web stranice naglas na Hrvatskom jeziku koristite Microsoft Edge preglednik