Općina Čeminac nastavila s isplatom novčanih potpora za novorođene mještane i mlade bračne parove

Poštovani mještani Općine Čeminac,

dana 12. rujna 2018. godine imao sam čast u službenim prostorijama Općine Čeminac pozdraviti naše sumještane, roditelje troje novorođenih mještana Općine Čeminac i dva mlada bračna para te im potom uručiti potpore za novorođene mještane Općine Čeminac i potpore za mlade bračne parove Općine Čeminac, u ukupnom iznosu od 45.000,00 kuna.

Od početka 2018. godine isplaćene su potpore za 12 naših novorođenih sumještana u ukupnom iznosu od 155.000,00 kuna te sam kao Vaš načelnik i sumještanin izuzetno ponosan što broj stanovnika naše lokalne zajednice kontinuirano raste. To samo znači kako je svakodnevno ulaganje truda osoba koje danas vode Općinu Čeminac u njen rast i razvoj prepoznato te se naši sumještani odlučuju odgajati djecu prema našim uzorima i običajima te ih učiti vrijednostima koje posjeduju naši marljivi ljudi. Roditeljima naših novorođenih sumještana iskrene čestitke za prinovu u obitelji, uz želju da im ova naknada bude potpora za daljnje uspjehe u obiteljskom životu.

U ukupnom iznosu od 60.000,00 kuna, od početka 2018. godine isplaćeno je 6 potpora za mlade bračne parove Općine Čeminac. Kao načelniku i Vašem sumještaninu, pozdraviti novoosnovane obitelji i uručiti im potporu za sklapanje braka, uvijek mi je posebna čast. Na ovaj im način Općina Čeminac želi čestitati na donošenju ovako važne životne odluke te im olakšati početak bračnog života, koliko god je to moguće. No, ne samo da im želimo čestitati, nego im na ovaj način želimo reći i to kako je Općina Čeminac ponosna i zahvalna što su prepoznali jedan od naših važnih prioriteta - motivirati mještane na osnivanje obitelji, ostanak u našoj Općini te sudjelovanje u razvoju naše lokalne zajednice.

 

Vaš načelnik,

dr. Zlatko Pinjuh, spec.hitne medicine


Provođenje mjera i aktivnosti upravljanje krizom koja je nastala korona virusom Covid 19.

 

  OPĆINA ČEMINAC

Ulica Matije Gupca 1
31325 Čeminac 


NAČELNIK OPĆINE

Dr.ZLATKO PINJUH spec. hitne medicine


ZAMJENICA OPĆINSKOG NAČELNIKA

ANUŠA REŠETAR dipl. oec


   (031) 756 - 543

opcina@ceminac.hr

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:
PONEDJELJAK - PETAK. 07:00 - 15:00  

 

E-MAIL ADRESA ZA ZAPRIMANJE
E-RAČUNA:

 eracun@ceminac.hr

KARTA OPĆINE ČEMINAC

Prikaz veće karte >>


PRISTUPAČNOST
Za čitanje teksta web stranice naglas na Hrvatskom jeziku koristite Microsoft Edge preglednik